top of page
Directe - SEE SING SWING - Beat Band
00:00 / 00:00

#SEESINGSWING

#SEESINGSWING transforma a l'espectador en un potencial client de la companyia de viatges SymphoCAT Airlines. Aquesta ofereix a aquest client un producte únic que li permetrà visitar qualsevol lloc del món, i el que és encara millor, qualsevol època de la historia. Com a espectador de SEE, SING, SWING t'oferim viatjar a través de l'espai i el temps gràcies a la música.

#SEESINGSWING ÉS ESPECTACLE

¿QUÈ ÉS #SEESINGSWING?

#SEESINGSWING és la presentació d’aquest nou producte, una presentació que SymphoCAT Airlines fa a mode d’espectacle, demostrant que és possible viatjar a través de l’espai i el temps sense aixecar-se de la butaca. SEE, SING, SWING, ​és una petita mostra amb la què el client pot veure quants anys pot retrocedir en el temps gràcies a SymphoCAT Airlines; una petita mostra amb la què, en poc més d’una hora, es pot fer a la idea del que oferim.

Parlem d’espectacle perquè, en viatjar als anys setanta, la banda es transforma en una Big Band que acompanya, a ritme del més pur Swing, als ballarins que apareixen a l’escenari; perquè en arribar a la França del segle XIX ens trobem un escenari buit que acabarà essent ocupat pel poble francés que acompanyarà amb música Jean Val Jean, el protagonista de Les Miserables, que cantarà els temes més emblemàtics del citat musical. 

 

En definitiva, la banda, a través del la música, el vestuari, l’escenografia i/o les interaccions amb altres disciplines artístiques té l’objectiu de situar al client en un context: un dels destins que SymphoCAT Airlines els hi pot oferir.

#SEESINGSWING ÉS MOLT MÉS

El repertori triat és representatiu d'un moment històric o un estil concret, essent fàcilment acompanyat de combinacions amb altres arts escèniques. D'altra banda, #SEESINGSWING ha sigut crear al complet per una agrupació, la Beat Band, que aposta per l'autogestió, basada en la participació activa de tots els membres del grup. 

Per seguir descobrint, continua en aquesta pàgina...

PERSONATGES

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.